Midlertidig stengtEr-An Veikro er nå lagt ut for salg og holder midlertidig stengt. 

Interessenter kan ta kontakt med megler Bjørn Arne Braathen. 

tlf: 98239624  E-post: braathen@privatmegleren.no
 

 

 

Amerikansk diner

Vi har hentet inspirasjon fra USA, Elvis og Amerikanske biler. Selvsagt finnes det en jukeboks som det strømmer herlig låter fra 50- og 60-tallet, men også nyere musikk. Har du forresten fått med deg at både toalettet og baren vår er formet som en gitar?

Menyen vår er innholdsrik, her serves alt fra fastfood, BBQ spareribs, restautantburgere, tex-mex og biff samt norsk tradisjonsmat som elgkarbonader og fjellørret fra Hardanger, vi har også vegetar meny. Du finner et stort utvalg av kald og varm drikke, vi har også skjenkebevilling. ER-AN Veikro er også kjent for softis og milkshake.
%20spareribs
Restaurantburgere

Restaurantburgere

Finn din favorittburger! Våre spesialkomponerte burgere har mye smak og er toppet med ulikt tilbehør. Her er det mye å velge mellom! Alle våre restaurantburgere inneholder saftig oksekjøtt og har ferskt burgerbrød fra Hagavik Hjemmebakeri. Vi har burgere på 150 gram, er du ekstra sulten har vi også burgere på 200 gram. 

Se Restaurantburgere i menyen
Husets spesialiteter

Husets spesialiteter

Hos Er-An får du også servert mye annet enn burgere. Blant våre spesialiteter kan du blant annet velge mellom spareribs, entrecôte, indrefilet og fjellørret. Rettene er laget med de beste råvarene, og med smakskombinasjoner som vil gi deg vann i munnen.


Se Husets spesialiteter i menyen
Dessert

Dessert

Fysen på noe søtt? Da har du kommet til rett sted. Vi kan friste med et utvalg herlige desserter. Her kan du få vår vellkjente softis, hjemmelaget brownie og american cheesecake, banansplitt og mange andre fristelser.Se Desserter i menyen

Åpningstider:

Midlertidig stengt.